Политика конфиденциальности

У цій Політиці конфіденційності розкрито правила та мету, порядок обробки персональних даних, права власників персональних даних та наші обов’язки як контролера даних.

1. Нижче наведені деякі терміни, які використовуються в цій Політиці конфіденційності:
1.1. Користувач Інтернет-сайту (покупець) – Суб’єкт персональних даних. Фізична особа, яка відвідує Інтернет-сайт Інтернет-магазину для придбання, замовлення Товару або яка має намір придбати чи замовити продукцію та персональні дані якої обробляються. Така фізична особа повинна володіти необхідним обсягом дієздатності.
1.2. Персональні дані – персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
1.3. Згода суб’єкта даних означає будь-яке вільно надане, конкретне, поінформоване та однозначне зазначення бажань суб’єкта даних, яким він або вона, шляхом оформлення заяви чи проявом чітких ствердних дій, підтверджує згоду на опрацювання своїх персональних даних.
1.4. Обліковий запис Користувача – це відомості про Користувача надані ним під час заповнення полів на Інтернет-сайті Інтернет-магазину, які дозволяють однозначно ідентифікувати Користувача в процесі використання ним Інтернет-сайту Інтернет- магазину. Обліковий запис створюється Користувачем під час реєстрації на веб-сайті Інтернет- магазину. Для отримання доступу до свого Облікового запису Користувач використовує повідомлені ним при реєстрації адресу електронної пошти та пароль.
1.5. Третя особа — будь-яка особа, за винятком суб’єкта персональних даних, володільця чи розпорядника бази персональних даних та уповноваженого державного органу з питань захисту персональних даних, якій володільцем чи розпорядником бази персональних даних здійснюється передача персональних даних відповідно до закону;
1.6. Володілець бази персональних даних — фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб’єкта персональних даних надано право на обробку цих даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;
1.7. Розпорядник бази персональних даних — фізична чи юридична особа, якій володільцем бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані.
1.8. База персональних даних - іменована сукупність упорядкованих персональних даних в електронній формі та/або у формі картотек персональних даних

2. Контролер даних
Користувач (Суб’єкт персональних даних), реєструючись або оформлюючи замовлення на Інтернет - сайті http://maxsem.ua, відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-УІ, надає свою безумовну згоду на збір і обробку особистих персональних даних ФОП Зінов’єва Ірина Олексіївна, що є Володільцем бази персональних даних. Адреса Володільця є місцем зберігання персональних даних.

3. Мета та цілі обробки Ваших персональних даних.
Інтернет-магазин «Maxsem Fireworks» на офіційному Інтернет-сайті http://maxsem.ua, обробляє персональні дані Користувачів Інтернет-сайту для належного виконання договорів, укладених через Інтернет-сайт http://maxsem.ua, (далі «Інтернет-сайт»,

«Інтернет-сайт Інтернет магазину») та опрацювання замовлення Користувача. Це означає, що такі дані потрібні, зокрема, для наведеного нижче:
- Реєстрації та авторизації Користувача на Інтернет-сайті Інтернет – магазину;
- Забезпечення створення облікового запису Користувача;
- Оформлення та розміщення замовлення на Товари;
- Виконання Продавцем умов договору купівлі-продажу товару на відстані;
- Оплати товарів, обробки та отримання платежів, виставлення рахунків, видачі супровідних документів;
- Доставки товарів, що замовив Користувач;
- Встановлення зворотнього зв’язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання Інтернет-сайту Інтернет-магазину, обробки запитів, замовлень, заявок від Користувача;
- Для підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
- Маркетингових цілей.
- Аналіз зручності користування Інтернет-сайтом Інтернет-магазину. Якщо ви погодилися отримувати інформацію про нові продукти й спеціальні пропозиції, Інтернет-Магазин обробляє ваші дані, щоб надіслати вам свою комерційну (рекламну) інформацію, наприклад, щодо спеціальних пропозицій.

4. Склад персональних даних, які підлягають обробці
Інтернет-Магазин обробляє ті або інші персональні дані, залежно від мети та цілей обробки, які, загалом, будуть такими:
- Ім’я та прізвище.
- Адреса електронної пошти.
- Стать.
- Адреса доставки.
- Номер телефону.
- Інформація про замовлення, повернення.
- Комерційна (рекламна) інформація.
- Інформація про підключення, географічне положення, перегляди (якщо ви взаємодієте з нами з мобільного телефону чи будь-якого іншого пристрою).

5. Правові підстави обробки даних
Персональні дані обробляються відповідно до Регламенту 2016/679 Європейського парламенту та Ради (ЄС) від 27 квітня 2016 року. Для забезпечення захисту персональних даних Користувачів на території України повною мірою, ця Політика конфіденційності розроблена з урахуванням положень законодавства України, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про електронну комерцію», Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів. Ваша згода на обробку персональних даних є повністю добровільною та підтверджується фактом здійснення Замовлення.
Інтернет-магазин не перевіряє достовірність наданої Користувачем персональної інформації і не здійснює контроль за її актуальністю.

6. Права Користувача у зв’язку з передачею та обробкою персональних даних:
Згідно із статтею 8 Закону про захист персональних даних суб'єкт персональних даних має право:
1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки

7. Період зберігання персональних даних
Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений. У будь-якому випадку, тривалість зберігання персональних даних буде залежати від цілей та мети обробки, які наводяться у цій Політиці конфіденційності.

8. Спілкування щодо персональних даних
Будь-які повідомлення або запити, пов’язані з персональними даними, нам можна
надсилати зручним для вас способом.
Електронною поштою: info@maxsem.ua
Телефоном: +3 8(093)-035-43-38

Есть вопросы? Спроси!

Ваш email или телефон:
Вопрос:
наверх